Υπηρεσίες

Γενική χειρουργική

Η Γενική Χειρουργική αποτελεί τον κλάδο της χειρουργικής που ειδικεύεται στα ενδοκοιλιακά όργανα, στους ενδοκρινείς αδένες, στο κοιλιακό τοίχωμα, στο μαστό κ.α. Τα τελευταία χρόνια η Γενική Χειρουργική παρουσιάζει αλλαγές με αλματώδεις ρυθμούς.

Γενική Χειρουργική Καρδίτσα Αθήνα
Ρομποτική χειρουργική

Ρομποτική χειρουργική

Στα πλαίσια της τεχνολογικής ανάπτυξης και προχωρώντας προς τον 21ο αιώνα ακόμη μια σημαντική εξέλιξη στη χειρουργική έλαβε χώρα. Ο λόγος γίνεται για την ρομποτική χειρουργική που εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 20ου αιώνα και μέσα στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα έχει εξελιχθεί ραγδαία.

Λαπαροσκοπική εγχείρηση

Η λαπαροσκοπική εγχείρηση είναι μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις στην γενική χειρουργική για τον 20ο αιώνα. Η πρώτη επέμβαση πραγματοποιήθηκε το 1987 από τον Philippe Mouret και έκτοτε αναπτύχθηκε και τελειοποιήθηκε με αποτέλεσμα οι περισσότερες επεμβάσεις σήμερα να γίνονται λαπαροσκοπικά ή λαπαροσκοπικά υποβοηθούμενες με σημαντικά οφέλη για τον ασθενή.

Λαπαροσκοπική εγχείρηση Καρδίτσα Αθήνα
Ογκολογικό χειρουργείο Καρδίτσα Αθήνα

Ογκολογική χειρουργική

Η ογκολογική χειρουργική λαμβάνει χώρα σε επεμβάσεις που αφορούν κυρίως κακοήθειες του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι μια συστάδα κανόνων και χειρισμών που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο χειρουργός προκειμένου να γίνει το καλύτερο για τον ασθενή σε θέμα μείωσης ογκολογικού φορτίου αλλά και σταδιοποίησης της νόσου